A Working Lab, Gothenburg
PROJECT

A Working Lab, Gothenburg

Efterklang has carried out the acoustic design of A Working Lab in Gothenburg. The building includes a variety of rooms and spaces, such as an auditorium and a an open entrance hall with an advanced room acoustic environment.

Project details

Client
Akademiska Hus

Year
2017-2019

A Working Lab
Background

The office building A Working Lab in Gothenburg is situated in Johanneberg Science Park. The science park is known to be Sweden’s leading collaborative arena for urban development. A Working Lab was built in the period 2017-2019.

Assignment

On behalf of Akademiska Hus we have carried out the acoustic design of the building. The building includes a variety of rooms and spaces, such as an auditorium and a an open entrance hall with an advanced room acoustic environment.

Result

A modern co-working building with flexible spaces. The building fulfills the environmental standards according to Sweden Green Building Council ‘Miljöbyggnad Guld’.

Contact person
Efterklang employee
Andreas Colebring