Försäkringskassan, Malmö
PROJEKT

Försäkringskassan, Malmö

På uppdrag av Wihlborgs har Efterklang utvecklat innovativa akustiska lösningar för ett funktionellt kontor med en bekväm ljudmiljö.

Detaljer

Kund
Wihlborgs

År
2015-2017

Försäkringskassan, Ubåtshallen
Bakgrund

När Försäkringskassan skulle flytta in i gamla Ubåtshallen i Malmö i 2016, gjordes en omfattande upprustning av lokalerna. Den gamla industrilokalen skulle nu husera ett aktivitetsbaserat kontor för 700 medarbetare.

Uppdrag

På uppdrag av Wihlborgs har Efterklangs akustiker arbetat fram nytänkande lösningar för ett funktionellt kontor med en komfortabel ljudmiljö. Bland annat har stora ljudabsorbenter tillverkats för att minnas lokalernas varvshistoria.

Resultat

Ett modernt aktivitetsbaserat kontor med olika miljöer för kreativa möten, koncentrerat arbete och sociala ytor. Ombyggnaden har genomsyrats av ett tydligt miljötänk och fastigheten certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

Kontaktperson
Zlatan Idnert
Zlatan Idnert

Managing Director